Cautare

150 de rezultate pentru "lupu banga jeni" (2.92 secunde)
Lupu: Am cam terminat cu transferurile Vicepresedintele Razvan Lupu a afirmat ieri ca Gaz Metan Severin a cam incheiat campania de achizitii din aceasta iarna odata cu venirea lui Silviu Balace, desi a recunoscut ca se mai poarta discutii cu Mihai Panc (30 de ani).
Si vicepresedintele Razvan Lupu este pe aceeasi "lungime de unda"
Adrian Mutu (43 de ani) a rememorat un moment amuzant in care l-a suparat pe marele Danut Lupu (55 de ani), pe vremea cand ambii erau jucatori. Mutu era la FC Arges, iar Lupu, la Rapid.
Astazi sunt deja inscrisi pe lista alti 600 de pensionari", a mentionat Jeni Filimon, director executiv adjunct al CJP Dolj.
Legea pensiilor private prevede amenzi penale pentru cei responsabili, daca nu li se directioneaza banii angajatilor catre fondurile de pensii administrate privat", a declarat Jeni Filimon, director economic al CJP Dolj.
Expertul in standardizare, Jeni Toma, le-a comunicat celor interesati ca este foarte important sa produci la standarde ridicate si sa te prezinti la partenerii straini cu un certificat de calitate ridicat.
Stere, Jeni, Tanta si Titi Manase nu sunt agenti-oameni, ci agenti-roboti care au fost invatati si stiu sa joace cateva din jocurile disponibile pe site:
Albumul contine un CD cu inregistrarea Radio Romania din 1964. Din distributie fac parte: Alexandru Matei, George Oancea, Jeni Moruzan, Stefan Mihailescu-Braila, Horia Caciulescu.
Albumul contine un CD cu inregistrarea Radio Romania din 1964. Din distributie fac parte: Alexandru Matei, George Oancea, Jeni Moruzan, Stefan Mihailescu-Braila, Horia Caciulescu.
Laurentiu Georgescu, Atanasiu Jeni - Romana, Marinache, Meghea - matematica, Gaman la Germana, Moscu la chimie, Barlan la fizica, Pronovici,Rusu si ambii Truica - la Rusa, Vlad la biologie, Florea la geografie, Al.Z.Ionescu la matematica, Monica Ionescu la istorie, Stoian la astronomie.
Propunerea i-ar face pe elevi sa-si creasca spiritul civic. Jeni Chiriac, psiholog: Copiii pot fi influentati in astfel de decizii.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... 7 - 2 Lupu Nistor este membru al Comisiei nr.
Un alt exemplu de corectitudine, pe care Bogdan Olteanu l-a dat in fata locuitorilor din Corbu a fost cel al directorului Oil Terminal, Mihai Lupu.
In ziua de vineri 15 iunie 1935, in jurul orelor 16.00-17.00, Petrache Lupu (1907-1994), cioban de 28 de ani, la doi kilometri de satul Maglavit, a vazut dintr-odata, intr-un nor alb, plutind la doua palme deasupra pamantului, un Mos cu barba alba.
Deputatul Andrian Mihei, Mihai Lupu si Marius Enescu sustin ca suspendarea lui Traian Basescu se doreste a fi un mod de a-l sanctiona pe acesta pentru "derapajele constitutionale", recunoscand ca PNL isi asuma in continuare riscul de a iesi de la guvernare, in eventualitatea unui vot negativ in Parlament al PSD, doar pentru a fi consecvent cu principiile sale.
Cupsa, Lupu, Albu, Bratu si Spataru - pe "lista" PNL de candidati pentru Parlament George Dragomir ne-a dezvaluit totusi cateva din numele celor ce vor reprezenta PNL in urmatorul mandat al parlamentarilor.
Marian Lupu, a declarat ca acest refuz reprezinta o lipsa de respect si sfidare. ... Interesul national este de a depasi criza, prin eforturi conjugate", a declarat Lupu, adaugand ca toate formatiunile vor sa evite organizarea de alegeri anticipate.
Totodata, Corlatean a cerut ca Partidul Comunist sa-i acorde votul lui Marian Lupu. "Prin votul Aliantei pentru Integrare Europeana, constituita din patru partide parlamentare, s-a confirmat existenta unei majoritati in Parlamentul de la Chisinau, capabila sa sustina o guvernare proeuropeana", a declarat Corlatean.
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
Chestorul Vladulescu, prin intermediul sefului Serviciului Informatii si Protectie Interna, comisarul Lupu Vlad, intamplator si varul sotiei sefului de campanie si finul candidatului PDL, Florin Popescu, la presedintia Consiliului Judetean, citez:
google-analytics.com